Vad kostar det?

Som du kanske känner till kostar kommunal hemtjänst idag 265 kr/timme.
Då kan du inte bestämma vem som kommer till dig eller vad du vill ha till middag. Du kan inte be om städning precis när du ser att det är dammigt och trädgården har ingen tid med. Dina fönster behöver målas och putsas – då får du anlita en hantverkare som hjälp.

Men om jag är din hemhjälp, kan du be mig om hjälp med nästan allt. Jag är van att arbeta i trädgård och att renovera/bygga hus. Jag kan det som inte kommunala hemtjänsten kan – hjälpa dig att leva ett normalt liv med extra livskvalitet. Du behöver inte begränsa det du vill göra för att passa någon annan, du är den som bestämmer.

Kostnaden för att anlita mig är 345 kr/timme och då har jag räknat in RUT-avdrag. Bilkostnaden tillkommer, där jag tar 20 kr/mil. Har jag flera kunder längs med samma vägsträcka, delar jag upp milkostnaden rättvist.

Det finns många saker jag kan hjälpa till med. Har man skött en egen gård så kan man det mesta.

Om du behöver besöka läkare kan jag följa med dig om vi avtalar tid i förväg. Om du vill du att jag ska köra dig eller åka färdtjänst är helt upp till dig.

Är du sjuklig och behöver mer hjälp flera ggr om dagen, så ska du ta kontakt med den kommunala hemtjänsten. De har en större möjlighet att tillgodose dina behov eftersom de har mycket personal och jag arbetar som du förstår – ensam.