Din egen hemhjälp

Jag vet att det finns många äldre som är stressade över att behöva hjälp hemma, och inte riktigt vågar be om den. De har hört mycket om tidspressad vårdpersonal, om ständiga personalbyten och smaklös mat.

Jag har sedan tretton år tillbaka arbetat som extra resurs för den som behöver hjälp. Jag lagar mat (har arbetat på restaurang), jag tvättar, städar och sköter trädgården där det behövs. Jag handlar och skjutsar till vårdcentralen, hämtar ut medicin och finns tillgänglig när det är något extra. Kort sagt det som man behöver hjälp med när man inte orkar själv.

Som du förstår är jag INTE representant för ett stort företag med flera anställda, använder du mig köper du inte ett standardpaket utan det är bara jag och mitt företag som är ”hemhjälpen”.
Just du kanske bara behöver hjälp med att städa någon gång i veckan, medan en annan person gärna vill ha hemlagad mat alla dagar i veckan. Det går att kombinera, men allt beror på hur många som använder min tjänst.

Är du intresserad av att träffa mig, eller prova mina tjänster är du varmt välkommen att höra av dig. Mitt arbetsområde är Perstorp med omnejd. Jag vill helst inte ha ett pendlingsavstånd på mer än fem mil, då tar resandet alltför lång tid, tyvärr.